Säsongsarbetare Svalöv 2020

Division/företag:
Sista ansökningsdag:
Plats:

Förädlingstationen i Svalöv tillhör Division Lantbruks Växtförädling på Utsädesenheten. Här arbetar vi med växtförädling, dvs vi tar fram ny sorter av lantbruksgrödor som raps, vete, korn, havre, åkerbönor, vallväxter och Salix.

 

Säsongsarbete
Förädlingsstationen förbereder, anlägger, sköter och skördar de sortförsök som ligger till grund för sortutvecklingen. Arbetet innebär skötsel och avläsningar i fältförsök, skördearbete, växthusarbete mm. Vi söker noggranna och drivna personer som kan jobba både självständigt och tillsammans med andra hos oss under sommaren och fram t o m skörden som avslutas i september. Helst ser vi att du har någon sorts erfarenhet av maskiner och lantbruk. Det krävs att du fyller minst 16 år under 2020 och vi har även behov av säsongsarbetare som fyllt minst 18 år.

 

Arbetstider
Vardagar 7.00-15.30. Övertid förekommer för dig som fyllt 18 år. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Lön
Lön och övertidsersättning utbetalas enligt centralt avtal med Kommunal.

 

Ansökan
Ansök genom att trycka på knappen nedan. Du behöver inte registrera CV eller personligt brev utan endast svara på frågorna i systemet. Sista ansökningsdag är den 30 april men vi tillämpar löpande urval och vill därför ha din ansökan redan idag. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att kontakta stationschef Johanna Ingelasdotter på 010-5560793.

Kontaktuppgifter

Johanna Ingelasdotter
Tel: +46 10-5560793

Om Lantmännen

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.