Studenter och tidiga talanger

I en värld med växande befolkning, accelererande klimatförändringar och allt mer medvetna konsumenter är efterfrågan på innovativa och hållbara spannmålslösningar större än någonsin. För att fortsätta vara framgångsrika och behålla vår ledande position behöver vi unga talanger som kan utmana oss och hjälpa till att forma vår framtid.

Är du intresserad av att utvecklas och växa tillsammans med oss? Det finns flera sätt för dig att starta din karriär hos Lantmännen, både under och efter studierna.

”Varje år deltar vi i olika studentaktiviteter som karriärdagar, föreläsningar och casekvällar. Besök oss, så kan vi diskutera din framtida karriär och hur det är att arbeta på ett företag som hittar nya sätt att skapa värde av spannmål”

Traineeprogram

Som trainee hos oss får du möjlighet att utveckla dig själv och världen omkring dig på ett sätt som gör skillnad både för samhället och människors vardagsliv.

Läs mer om Traineeprogrammet

Sommarpraktik

Som sommarpraktikant ingår du i något av de många professionella teamen i vår internationella koncern – antingen i en koncernövergripande funktion eller i en av våra divisioner: Lantbruk, Energi,...

Läs mer om sommarpraktik

Examensarbete eller uppsats?

Varje år tar vi in ett begränsat antal studenter som gör examensarbete eller skriver sin uppsats hos oss.

Läs mer

Praktik eller examensarbete inom forskning och utveckling

Vi är särskilt intresserade av ansökningar inom Lantbruk, Maskin, Energi & Gröna material och Livsmedel & förpackningar.

Läs merVi är ett talangföretag

Lantmännen har fem år i rad utsetts till ett av Sveriges tio främsta företag för unga talanger. Utmärkelsen delas ut av företaget 4Potentials som utvärderar över 400 företag och deras förmåga att attrahera, rekrytera, utveckla och skapa lojalitet bland medarbetare.